IUBESTE !

Dragostea înseamna acceptarea, nu schimbarea personalităţii celuilalt !   Mulţi dintre noi doresc să-l schimbe pe cel de lânga ei astfel încât sa fie conform imaginii lor ideale.   Gândim că e drept și pozitiv să rectificăm cu tot dinadinsul ceea ce noi considerăm drept defecte ale celuilalt, chiar dacă astfel riscăm să-i reducem si calitaţile pentru care îl iubim.   Atunci când un om se simte acceptat și susţinut, are mai multe șanse sa evolueze în bine pentru că simte încrederea  acordată și se simte liber.   O relaţie de iubire rămane vie, dacă își demonstrează prin fapte că da, se iubesc.   Dragostea nu pedepsește, ci iarta întotdeauna.   A ierta nu înseamnă a uita.  Numai așa iubirea poate continua, iar armonia din noi înșine ii poate genera lumina necesară.   Iubirea  este  tot   ce  conteză  mai  mult,  iubiţi-vă  mult !❤

.

Anunțuri

4 gânduri despre „IUBESTE !

  1. Într-adevăr , iubirea cere jertfă iar nu limitarea de a fi bună pentru plăcerea carnală cum rău se înțelege în lumea noastră.

  2. Totul incepe cu ,,te iubesc asa cum esti”, apoi incepe demolarea a ceea ce esti, pentru ca de fapt te iubeste asa cum crede ca ar trebui sa fii pentru a te potrivi imaginii create din ,,iubire”. Nu exista iubire fara compromisuri si nici acceptare totala. Rezista doar cei ce gasesc un mix intre cele doua.

    1. Ai dreptate, eu sunt cu soţia mea de 19 ani iar la noi a fost puţin diferit iar totul este bine. Ne completăm unul pe altul, am. trăit făra socrii și departe, departe de România. Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot.

Comentariile sunt închise.